Журналісти поділилися деталями жахливої аварії, яка сталася в неділю, 11 липня, недалеко від української столиці. Під час ДТП у авто перебувало 13 осіб, всі вони були родичами один одному, а також кумами. Аварія сталася в той момент, коли компанія поверталася додому після свята.

Аварія сталася в селищі Ревне Київської області. У легковому автомобілі перебувало 13 осіб - 7 дітей у багажнику та 6 дорослих у салоні. Про це повідомляє один з новинних Telegram-каналів.

ДТП під Києвом, фото: Нацполіція
ДТП під Києвом, фото: Нацполіція

У якийсь момент водій не впорався з керуванням на великій швидкості і авто перекинулося на дах. В результаті загинув водій та 7-річний хлопчик.

ДТП під Києвом, фото: Нацполіція
ДТП під Києвом, фото: Нацполіція

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Компанія з сімей Яковенків та Качайло-Баликіних відзначала день народження на озері в селі Проців. Після свята компанія їхала в село Мартусівка, де проживають дехто з постраждалих. В ході інциденту перекинувся автомобіль, деякі люди впали на дорогу, а інші опинилися під автомобілем.

Загиблий водій був вітчимом 7-річному Дімі Яковенку. Хлопчика поховали наступного дня після трагедії через сильну спеку.

Діма Яковенко, фото: dtp.kiev.ua
Діма Яковенко, фото: dtp.kiev.ua

Серед постраждалих двоє дітей 10 і 12 років, яких було госпіталізовано у важкому стані. Постраждали також члени сім'ї Качайло-Баликіних. У Віктора Качайла, чиїй родині і належав автомобіль, постраждала дружина Юлія, донька і батько. Серйозних травм пощастило уникнути шістьом пасажирам.

Дуже багато хто не розуміє небезпеки перевантаження автомобіля. Експерти пояснюють, що зайве тіла в автомобілі під час ДТП травмують один одного, не залишаючи жодного життєвого простору.

Раніше повідомляли, дівчину дістали з літака зі зв'язаними руками і заклеєним ротом: вкусила стюардесу.

Як повідомляв Знай.uа, під Києвом батьки посадили сімох дітей в багажник і потрапили до смертельної ДТП: їхали з річки.

Знай.uа писав, під Києвом зійшов з рейок товарний потяг: затримують 13 пасажирських рейсів.