Популярна українська телеведуча, блогер і благодійниця Маша Єфросиніна, яка зараз займається власним проектом "Іспит на відкритість", часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу 42-річна знаменитість розмістила Insta Stories з сімейного відпочинку в Туреччині.

"Пам'ятаю, як ми з Лізою майже одночасно завагітніли, як підтримували один одного, перебуваючи на різних континентах .. Як народжували з різницею в півтора місяці.. І нашою мрією завжди було, щоб наші сини дружили..",- написала Маша.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Маша Єфросиніна зізналася в перемозі над комплексами: "Ніколи до цього не спав з товстушкою". Знаменитість розмістила соціальний ролик на тему боротьби з комплексами і підтримала тих, хто переживає те ж, що і вона багато років свого життя.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна закликала українців "завести" ноги заради благородної мети: малюки чекають. Знаменитість анонсувала масштабну акцію "Твої кілометри рятують життя" , яка покликана допомогти сотням новонародженим з патологіями.

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Єфросиніна осідлала залізного коня, не кожна так зможе: "У хмарах". Маша Єфросиніна позує в несподіваному образі.

Також портал Знай.uа писав, що Маша Єфросиніна закохала в себе ногами супермоделі. Блогерка відсвяткувала в Мексиці своє 42-річчя. Телеведуча вирушила на інший континент з чоловіком Тимуром Хромаєвим.