Олександр Пікалов, який широко відомий українцям завдяки своєму гумористичному таланту і ролі президента-втікача Віктора Януковича в пародіях "Квартал 95", опублікував нове фото на своїй офіційній сторінці в Instagram.

"Люблю свою роботу - прям о п'ятій ранку можу бути ким завгодно! Творці хаосу на набережній сьогодні з ранку - Крап, Степ, Пік і сестра Сопонару», - підписав він кумедний знімок.

На знімку сам Пікалов, Юрій Крапов, Степан Казанін та Ірина Сопонару в човні зображують легендарних засновників Києва – Кия, Щека, Хорива і сестру їх Лібідь.

При цьому їх обличчя, руки і костюми покриті сірою фарбою, щоб надати їм схожість з оригінальною бетонною скульптурою, що прикрашає Київську набережну.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Мабуть, вечір пройшов не зовсім вдало...", "Молодці, супер-ідея", " Ой, як цікаво!!! Вже хочеться подивитися!!!",- захоплюються фанати коміка.

"Ось біжиш по набережній, ЗСЖ, пташки, як раптом.... і від страху обіс....ся", - коментують побачене українці.