Купуючи готову їжу в супермаркетах, потрібно бути готовим до того, що в ній може виявитися буквально що завгодно.

У цьому переконався українець, який придбав в магазині популярної мережі супермаркетів «Сільпо» мідій в соусі, повідомили в телеграм-співтоваристві «Чорний список».

Як повідомляється, мова йде про магазин, розташований за адресою Миколи Лаврухіна, 4, в Києві.

"Завжди перевіряйте, що ви їсте! Наслідки можуть бути різні. Мідії з Сільпо на вул. Миколи Лаврухіна, 4. Київ", - написав автор повідомлення, публікуючи знімок того, що попалося йому в банку.

На фото - упаковка вагового м'яса мідій в соусі за ціною 189 гривень за кілограм, в якій покупцеві зустрівся великий осколок черепашки з дуже гострим краєм. Страшно подумати, чим могло б закінчитися, якби уважний клієнт не виявив небезпечний предмет, а проковтнув би його разом зі стравою.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима
Показати ще

На щастя, цього разу обійшлося без травм.

Раніше ми писали про те, що булочка з металевою начинкою ледь не відправила українця на той світ: щастя, що не проковтнув. Наявність стороннього тіла викликало масу гнівних коментарів і реакцій.

Нагадаємо, що під Києвом українцям продали хліб з "сюрпризом": "за малюнком не видно було". По приходу додому, коли хліб дістали з упаковки виявилося, що він весь в цвілі.

Як повідомляв Знай.uа, українець показав, як супермаркети обманюють покупців: огірки подорожчали на касі.

Також портал Знай.uа писав, що українець ледь не з'їв бургер з сирим м'ясом: "спасибі, р*ганул". Отримавши своє замовлення клієнт зробив перший укус і зрозумів, що котлета всередині сира.