З самого серця української столиці прийшли доволі тривожні новини. З'явилася інформація, що на Подолі в суботу, 10 липня, пізно ввечері сталося відразу кілька масових бійок між відвідувачами розважальних закладів - чи то ресторанів, чи то нічних клубів.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці спільноти "Київ Оперативний" в мережі Telegram, де також опублікували відео з інцидентом.

Бійка на Подолі, фото: Telegram
Бійка на Подолі, фото: Telegram

На свіжому записі видно, що конфлікти виникають відразу в декількох локаціях. Часом бійки починаються просто на проїжджій частині вулиці Сагайдачного, заважаючи тим самим пересуванню автотранспорту.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

"Як вам "культурні" вечірні посиденьки на Подолі? Може час вже закінчувати з цим?", - запитують автори публікації.

Важливо також зазначити той факт, що такі інциденти в зазначеному районі відбувається далеко не вперше. Нещодавно, приблизно тиждень тому, на Контрактовій площі в Києві вранці, 4 липня, сталася масова бійка. Тоді в бійці взяли участь близько десятка людей.

Раніше повідомляли, в Одеській маршрутці помітили "голу" пару, яка переплутала транспорт з пляжем.

Як повідомляв Знай.uа, українські депутати під час бійки здивували навіть профі файтерів: "Захоплення цікаве...".

Знай.uа писав, побили і забрали машину: під Києвом чоловік невдало поговорив з "друзями", копи влаштували погоню.