Місто Коростень Житомирської області палало в ніч святкування Івана Купала.

В Інтернеті з'явилися кілька відео, на яких зображені українці і велика дерев'яна інсталяція. Вони вирішили полити її з каністри, перебуваючи прямо на спорудженні. В результаті іскри від піротехніки потрапили на бензин, які за мить спалахнув і зруйнував конструкцію, з якої впали чоловіки прямо у вогонь.

Вибух бензину на Івана Купала, скріншот: Youtube
Вибух бензину на Івана Купала, скріншот: Youtube

Це сталося ввечері 9 липня 2021 року, в зоні відпочинку River Bank. Місцеві засоби масової інформації повідомляють, що вибухнули каністри з бензином, тому зараз представники правоохоронних органів перевіряють всі обставини виникнення пожежі. На багатті в цей момент сиділо кілька молодих людей. З хлопчиком зверху невідомо, що сталося. Другий впав прямо на вогонь і згодом пірнув у воду, а хлопця знизу ударною хвилею відкинуло в річку.

Вибух бензину на Івана Купала, скріншот: Youtube
Вибух бензину на Івана Купала, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Поліція Житомирської області відкрила кримінальне провадження з приводу пожежі. У медустанови три людини звернулися з опіками. Про інших постраждалих відсутня будь-яка інформація.

Відео 18+ , в ньому звучить ненормативна лексика

Нагадаємо, у Франківську через витік газу евакуювали мешканців багатоповерхівки - "Почули різкий запах"

Як повідомляв "Знай.ua", в Одесі не витримав "втомлений" будинок: затріщав і впав. Кожні два тижні в Одесі обвалюються будівлі. Ймовірна причина в старості і старанності житлового фонду.

Знай.ua писав, у Києві патрульні витягли з пожежі знесиленого чоловіка: надихався чадним газом