З української столиці прийшли доволі тривожні новини. З'явилася інформація, що на Голосіївському проспекті невідомі відкрили вогонь, серед співробітників Національної поліції є поранені. У Києві ввели спеціальну операцію"Грім".
Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби поліції Києва.

Стрілянина в Києві, скріншот: Telegram
Стрілянина в Києві, скріншот: Telegram

Також в Telegram-каналі "Київ.Оперативний" повідомляється, що в результаті стрілянини постраждали двоє правоохоронців. Цю інформацію в поліції поки не підтверджують.
У прес-службі поліції зазначили, що деталі події будуть пізніше. На сайті поліції Києва інформації про стрілянину на Голосіївському проспекті немає.
Також варто нагадати нашим читачам, що в суботу, 19 червня, під час застілля між двома чоловіками стався конфлікт на грунті ревнощів. Один з учасників гучного вечора вистрілив з рушниці в свого гостя. Від отриманих ран потерпілий помер на місці.
Поліцейські встановили, що напередодні компанія приймала алкогольні напої. Далі між чоловіком і гостем виникла сварка, в ході якої зловмисник вистрілив в опонента з рушниці. 48-річний потерпілий помер на місці.
Стрілянина в Києві, скріншот: Telegram
Стрілянина в Києві, скріншот: Telegram

"На місці стрілянини зараз 7 нарядів поліції. Все обгороджено. Постраждалих правоохоронців госпіталізовано. За попередньою інформацією, сам стрілець застрелився. Офіційних коментарів поки ніхто не дає.", - додали пізніше в Telegram-каналі "Київ.Оперативний".

Коментар заступника міністра МВС Антона Геращенко: "близько 10:40, в Голосіївському районі співробітники патрульної поліції прибули на виклик по сімейній сварці в одній з квартир багатоквартирного будинку на проспекті Голосіївському. Власник квартири (попередньо знаходиться в стані алкогольного сп'яніння) вистрілив з мисливської рушниці в напрямку поліцейських, в результаті чого один поліцейський отримав вогнепальне дробове поранення руки, а інший - обличчя (надається медична допомога). Після цього зловмисник закрився в згаданій квартирі. О 10:45 введено в дію спеціальну поліцейську операцію Грім".

Пізніше стало відомо, що стрілець забарикадувався в квартирі, там почалася пожежа, з багатоквартирного будинку рятувальники эвакуювали людей. Пізніше поліція затримала стрілка, він був одягнений в одні шорти.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Затриманий стрілок, фото: Telegram
Затриманий стрілок, фото: Telegram