У Запорізькій області жителям містечка Оріхове подають воду, на яку противно навіть дивитися. Про це розповіли в телеграм-спільноті «Чорний список».

Рідина, яка тече з кранів городян, навіть віддалено не нагадує воду – більше вона схожа на розведений цемент, бруд або фекалії.

На фото, опублікованому в співтоваристві - ванна, відро і руки місцевого жителя, покриті липкою рідиною коричневого кольору.

«Ось таку воду продає Оріхівський водоканал під виглядом питної. Заводський мікрорайон. Оріхів, Запорізька область", - пише обурений автор повідомлення.

Скрін, "Чорний список"
Скрін, "Чорний список"

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

Скрін, "Чорний список"
Скрін, "Чорний список"

Скрін, "Чорний список"
Скрін, "Чорний список"

"Щось підказує, що елементарного фільтра грубої очистки, там немає...", "Очманіти, просто немає слів«," з такою водою він не особливо допоможе», "Я б сказав, він взагалі не допоможе", - пишуть в коментарях уражені українці, які намагаються зрозуміти, як таке могло статися.

"З яких пір з крана йде питна вода? Завжди була технічна. І коли вони труби останній раз змінювали, в 1960 році, коли будинок був побудований?",- запитують інші коментатори.

"Нех**о дівки танцюють", - відзначають користувачі Мережі.

Раніше ми писали про те, що булочка з металевою начинкою ледь не відправила українця на той світ: щастя, що не проковтнув. Наявність стороннього тіла викликало масу гнівних коментарів і реакцій.

Нагадаємо, що під Києвом українцям продали хліб з "сюрпризом": "за малюнком не видно було". По приходу додому, коли хліб дістали з упаковки виявилося, що він весь в цвілі.

Як повідомляв Знай.uа, українець показав, як супермаркети обманюють покупців: огірки подорожчали на касі.