У Запорізькій області жителям містечка Оріхове подають воду, на яку противно навіть дивитися. Про це розповіли в телеграм-спільноті «Чорний список».

Рідина, яка тече з кранів городян, навіть віддалено не нагадує воду – більше вона схожа на розведений цемент, бруд або фекалії.

На фото, опублікованому в співтоваристві - ванна, відро і руки місцевого жителя, покриті липкою рідиною коричневого кольору.

«Ось таку воду продає Оріхівський водоканал під виглядом питної. Заводський мікрорайон. Оріхів, Запорізька область", - пише обурений автор повідомлення.

Скрін, "Чорний список"
Скрін, "Чорний список"

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скрін, "Чорний список"
Скрін, "Чорний список"

Скрін, "Чорний список"
Скрін, "Чорний список"

"Щось підказує, що елементарного фільтра грубої очистки, там немає...", "Очманіти, просто немає слів«," з такою водою він не особливо допоможе», "Я б сказав, він взагалі не допоможе", - пишуть в коментарях уражені українці, які намагаються зрозуміти, як таке могло статися.

"З яких пір з крана йде питна вода? Завжди була технічна. І коли вони труби останній раз змінювали, в 1960 році, коли будинок був побудований?",- запитують інші коментатори.

"Нех**о дівки танцюють", - відзначають користувачі Мережі.

Раніше ми писали про те, що булочка з металевою начинкою ледь не відправила українця на той світ: щастя, що не проковтнув. Наявність стороннього тіла викликало масу гнівних коментарів і реакцій.

Нагадаємо, що під Києвом українцям продали хліб з "сюрпризом": "за малюнком не видно було". По приходу додому, коли хліб дістали з упаковки виявилося, що він весь в цвілі.

Як повідомляв Знай.uа, українець показав, як супермаркети обманюють покупців: огірки подорожчали на касі.