Володимир Кличко – український боксер-професіонал, який виступав у важкій ваговій категорії, є молодшим братом міського голови Києва, Віталія Кличка не часто радує своїх підписників публікаціями в соцмережі Instagram.

Цього разу він розмістив фото з відпочинку в гарячій країні, на якому позує верхи на верблюді в літньому образі.

У підписі він додав кумедний коментар.

"У пошуках вірного союзника! 🤝 Приклад: цей верблюд в пустелі - ідеальне поєднання правильного часу, бездоганного місця і вірного союзника", - зазначив спортсмен.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Користувачі соцмережі висміяли постановку невдалого кадру, де голова одного верблюда впирається в задню частину другого.

"Супер 🙈. Візуально фото сприймається: голова верблюда в ж*пі верблюда союзника. Точно perfect combination! Ви взагалі бачили, що запостили? Чи саме такий союз мали на увазі?", "Заважає другий верблюд на фото. Якийсь це...чи то початок, чи то продовження. В цілому, є над чим міркувати", - зазначили в коментарях.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Кличко помітили з ефектною брюнеткою: робили вигляд, що незнайомі. Відомий український спортсмен відвідав популярну подію.

Нагадаємо, що Доличко зарився дупою в пісок далеко від України: найдикіше місце на планеті. Володимир Кличко вирішив пройти обряд "перезавантаження" і вибрав для цього пустелю.

Як повідомляв Знай.uа, Кличко зістрибнув з шаленої висоти на очах брата і племінниці.