У Києві у Святошинському районі рятувальники дістали з озера потопельника.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС у місті Києві.

Повідомляється, що вчора, 30 червня, в оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС України надійшло повідомлення від правоохоронних органів, що в озері Віра виявлено тіло людини.

На місце виклику було направлено водолазне відділення Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. По прибуттю рятувальників на глибині 2 метри та на відстані 2 метри від берега було знайдено тіло чоловіка.

фото: ДСНС
фото: ДСНС

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"За допомогою водолазно-рятувального спорядження, потопельник був доставлений на берег. Після чого, тіло чоловіка передано слідчо-оперативній групі", - йдеться в повідомленні.

Причини та обставини трагедії встановлюватимуться правоохоронними органами.

Нагадаємо, раніше За вихідні загинуло 40 осіб: рятувальники нагадали українцям правила безпечної поведінки на воді. Рятувальники закликають українців бути обережними під час купання

Як повідомляє портал «Знай.иа» В Україні за добу потонуло три маленьких дитини-шукали місце, щоб сховатися від спеки. Тільки за половину червня поточного року, на водоймах загинуло вже 12 дітей.

Також «Знай.иа " писав, що Кияни продовжували відпочивати, незважаючи на труп на пляжі - "поруч люди загоряють". Тіло загиблої рятувальники дістали за шість метрів від берега.