З самого центру української столиці прийшли доволі тривожні новини. З'явилася інформація, що в переході між двома станціями метрополітену помер чоловік. Його ідентифікували, як кур'єра служби доставки з написом на рюкзаку "Ракета".

Трагедія сталася ще в неділю, 27 червня, між станціями "Хрещатик" і "Майдан Незалежності".

Про це стало відомо завдяки повідомленню київських журналістів, які опублікували знімки в мережі Telegram.

Фото з місця інциденту, фото: Telegram
Фото з місця інциденту, фото: Telegram

Виявилося, що тіло чоловіка з рюкзаком служби доставки "Ракета" знайшли в переході між станціями "Хрещатик" і "Майдан Незалежності". Після цього один з проходів перекрили. У столичній поліції і КП "Київський метрополітен" інцидент не коментували, причини і обставини трагедії поки ще з'ясовуються.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також варто зазначити, що в мережі опублікували знімок з місця інциденту на якому можна помітити, що поліція обгородила місце стрічкою і здійснювала оперативні дії.

Нагадаємо, що нещодавно з Полтавської області прийшли дуже тривожні новини. Так, у селищі Бреусівка (приблизно середина шляху між обласним центром містом Полтава та містом Кременчук - ред.) сталася справжня трагедія. Місцеві жителі виявили бездиханне тіло 16-річної дівчинки, таємниця її загибелі обростає все новими і новими загадками. Жителі селища влаштували бунт поліцейським в день похорону 16-річної Марії Бондаренко.

Раніше повідомляли, хлопець з ножем накинувся на натовп перехожих, чорний день для країни - є загиблі та постраждалі.

Як повідомляв Знай.uа, cелфі ціною в життя: під Києвом 13-річний школяр ліг на Рейки, поїзд з'явився раптово.

Знай.uа писав, 4-річний українець натрапив на голку в маршрутці, батьки в паніці: "Ми пережили шок".