Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов досить часто ділиться з шанувальниками в Instagram цікавими фотографіями з особистого і творчого життя.

Цього разу 50-річний ведучий розмістив на своїй сторінці в соцмережі свіжий знімок, на якому він позує біля величезної фури з написом "Патріот". У підписі до кадру Юрій зазначив, що знаходиться на знімальному майданчику. Можливо, скоро українці побачать продовження комедійного серіалу "Великі Вуйки", в якому знімається чоловік Каті Осадчої.

"Хто рано встає, той заспаний, але вже на зйомках!" - підписав знімок Горбунов.

"Рідне небо. ❤️ Гена", "Вуйко, що нового знімаєте?", "Юра зробіть надихаюче патріотичне кіно! Про наших славних козаків! До речі можна додати комедійні моменти!" - зазначили користувачі соцмережі в коментарях.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

скріншот

Раніше ми писали про те, як Юрій Горбунов розважається без вагітної Каті Осадчої: "Відпочинок на воді!"

Нагадаємо, Юрій Горбунов "втік" від вагітної Каті Осадчої заради паперу: "Купіть, не пошкодуєте". Нещодавно подружжя відпочивало в Одесі, фотографувалося біля безлічі визначних пам'яток і заходило в популярні заклади.

Як повідомляв Знай.uа, вагітна Катерина Осадча зачепила українців теплим сімейним днем: про це мріє кожна.

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Осадча засумувала за минулим: без Горбунова і вагітного живота. Ведуча вирішила повернутися в минуле і згадати сонячний відпочинок. На той час вагітність телеведучої ще не була помітна.