На сторінці в Instagram відомої української телеведучої Лесі Нікітюк з’явився новий допис.

На опублікованому фото вона у зеленому брючному костюмі позує на тлі дерев.

«Люди кажуть що я вже не та… От колись була Леся, а зараз зробила з себе чорті шо!!! Ви теж так вважаєте??? Мені здається, людям властиво змінюватись, і бажано на краще. Конкретно в мене змінилось от що: стало трошки більше грошей (на телефоні), трошки менше целюліта ( цього літа), і трошки більше квадратних метрів», - підписала вона знімок.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

«Ти ідеальна, і те що ти змінюєшся це нормально це класно, бо стаєш ще кращою, ти в серці на завжди у мільйонів», «В нас такі люди, що ніколи нікому не догодиш...не звертай увагу», «Мені завжди подобаєшся, "Хто зверху?" без тебе вже не буде, ти найкраща ведуча», «Не можливо стояти на місці - ти або деградуєш або прогресуєш і вдосконалюєшся - інших варіантів немає. Як на мене, то тільки вперед», - пишуть фанати.

«Ось це і зіпсувало вас. Не всі витримують, славу. А ви багато стали кривлятися», «Зазвіздилася ти, Леся!», - додають фанати з приводу допису популярної телеведучої.

«Змінюйся далі! Я люблю, коли багато говорять про людину за спиною! З ж*пою ж простіше говорити, ніж в очі. Ти Супер!», - не вгавають фанати.

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк пригостила двох красенів пивом і закохалася в саму себе: "Леді лящ".

Нагадаємо, Леся Нікітюк і Сергій Притула присмокталися один до одного: "Забігла привітати".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк закинула дієти і "підсіла" на солоденьке: може собі дозволити. Ведуча похвалилася, які ласощі може собі дозволити, незважаючи на струнку підтягнуту фігуру.