У Києві помітили зачепера, який вирішив покататися "з вітерцем" на тролейбусі.

Відповідне відео з'явилося в телеграм-каналі "Київ Зараз".

Так, на відео можна помітити, як молодий хлопець зачепився ззаду тролейбуса, який слідує за маршрутом №30. У кадр очевидців зачепер потрапив на вулиці Олени Теліги.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Тролейбусний зачепер на вулиці Олени Теліги. Не треба так",- йдеться у підписі до відео.

"Головне в масці🙊", "тролейбусний", "я так в школу ганяв на початку нульових", "Диб*ла шматок", - писали в коментарях кияни.

Хочемо нагадати, що подібні "покатушки" вкрай небезпечні для життя і можуть закінчитися плачевно для екстремала.

Раніше ми писали, в столиці чоловік вирішив прокотиться на підніжці міської електрички. Так, невідомий зачепився за останній вагон, намагаючись виглядати непомітно.

Нагадаємо, раніше У Харкові малолітні зацепери ризикнули життям на очах у переляканих пасажирів: "в останню путь?" Підлітки прокотилася на зачепі електрички, яка їхала з Харкова

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві водій трамвая не витримав + 47 градусів в кабіні і втратив свідомість. Водій не витримав сильної спеки і втратив свідомість прямо під час руху по маршруту.

Також «Знай.иа " писав, що У Києві тролейбус з пасажирами спалахнув посеред дороги -" від старості"