Нещодавно відомий український блогер Олександр Волошин потрапив у скандал. У мережі з'явилося відео, як він подарував дитині новенький смартфон, а потім почав відбирати його.
Після цього Олександр Волошин записав відео на youtube, де розкрив всю правду цього інциденту.
У своєму відео Олександр Волошин розповів, що ця ситуація була просто заради того, щоб привернути до себе увагу і щоб про нього говорила вся країна. \Одним словом він вирішив "хайпанути".

Олександр Волошин, фото: Instagram
Олександр Волошин, фото: Instagram

Він показав відео, на якому видно, що після того, як подарував дівчинці на вулиці телефон знову підійшов до її мами і попросив розіграти сценку, нібито він забирає його назад. Мама з дівчинкою погодилися і вони записали відео, яке в підсумку побачила вся країна. На відео видно, що блогер все-таки віддав дівчинці телефон. Все це блогер зробив заради того, щоб про нього дізналася вся країна.

"Запостили це найпопулярніші журнали і сайти у яких вартість реклами, припустимо, щоб статтю написати, коштує від тисячі до десяти тисяч доларів. Більше ста сайтів запостили нашу новину при чому по два рази. Більше ста блогерів висвітлили цю подію. Кілька великих телеканалів, в яких я навіть вийшов у прямий ефір. І найголовніше - це все було безкоштовно", - розповів блогер.

Волошин зізнався, що продумав у цій ситуації всі деталі, щоб отримати максимальну вигоду з цього. При цьому подібна реклама в журналах, на телебаченні або в соцмережах за підрахунками Волошина обійшлася б йому в більш ніж 250 тисяч доларів.

" Ми зробили подію про яку говорила вся Україна, вся Росія. Всі країни СНД, блогери та абсолютно всі, не вклавши в це ні копійки. А найсмішніше те, що при цьому ми не образили ні кого, не зробили нікому нічого поганого", — розповів він.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадавши, раніше повідомлялося, що подарував iPhone, потім відібрав і пропонував 2 тисячі гривень натомість: Українка розкрила обман блогера на всю країну

Як повідомляє портал "Знай.ua" наречена Розенко поділилася кумедним лайфхаком, вбереже жінок від аферистів: "Тикати огірком". Нове відео від Олени-Христини Лебідь виявилося вкрай несподіваним.

Також "Знай.ua" писав, що "Розетка" продала чоловікові б / у товар під виглядом нового: іржава гайка і вода всередині.