На Київському морі біля села Лебедівка затонули батько та дві його доньки. Третю добу рятувальники шукають чоловіка, якого з двома дітьми віднесло на матраці.
Про це повідомляє "Новини.LIVE".
Так, стало відомо, що в акваторії Київського водосховища третю добу тривають пошуки чоловіка, якого на матрасі з двома дітьми віднесло у море поблизу села Лебедівка. Рятувальники вже знайшли тіло дитини, яке перебувало на відстані понад 10 кілометрів від місця зникнення поблизу села Козаровичі.

Фото: "Новини.LIVE"
Фото: "Новини.LIVE"

Відомо, що двомісний матрац відбило від берега на відстань близько 50 метрів. Це сталося через раптовий вітер і шторм. Матрац перевернувся і люди почали тонути. На допомогу родині прийшли відпочивальники на човні, які витягнули 4-річну дівчинку та її матір. Але дорогою до лікарні, на жаль, дівчинка померла. З самою жінкою все гаразд.
Пошуки чоловіка 1985 року народження досі тривають. Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України, як "умисне вбивство", з додатковою позначкою "нещасний випадок".

Фото: "Новини.LIVE"
Фото: "Новини.LIVE"


Варто нагадати, що у неділю, 20 червня, на Київському водосховищі поблизу села Лебедівка потонув батько з двома дітьми. Одну дитину відразу витягли свідки, проте вона померла дорогою до лікарні, тіло другої знайшли через дві доби, а чоловіка водолази ще досі не можуть знайти.

Нагадаємо, Знай писав, що під Запоріжжям потонули в ставку дві дівчинки, поліція веде слідство.

Також Знай повідомляв, що в Києві на пляжі "Африка" потонув хлопчик, тіло з Дніпра діставали рятувальники.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що під Дніпром потонув 9-річний хлопчик.