У поїзді Костянтинівка-Київ пасажири влаштували застілля з випивкою, чим заважали іншим громадянам. На прохання розібратися з випивохами провідник і начальник поїзда тільки відмахнулися, пишуть в співтоваристві "Київ Оперативний" в соціальній мережі Facebook.

"Алко-поїзд рухається з Костянтинівки до Києва. Два мужика і жінка вирішили побухати горілку з пивом. Запивон не знайшли, тому взяли водичку У інших пасажирів.

Інші пасажири пішли скаржитися начальнику поїзда, а той сказав «провідник розбереться». Як це часто буває, виявилося, що тільки 1 з 3 - пасажир цього вагона… Як ставитеся до пиятик в поїздах?",- запитує автор відео.

"УЗ, як у вас там справи?",- риторично додає він.

У коментарях громадяни розділилися на тих, хто категорично проти п'янки в поїздах, і тих, хто не бачить в тому, що відбувається нічого поганого.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Попереджаємо провідника, що на найближчій зупинці смикаємо стоп-кран, якщо не висадять цих аликів... і тоді вони дуже швидко реагують!", "Маршрутки, звичайно, це зло, але потяги - це будь готовий до п'янок по сусідству, або хтось від нудьги тебе познімає і в фб викладе, можливо, навіть сплячого», «у мене взагалі з цим немає справ, але знаю людей, які без випивки в поїзд не сідають, от якщо їдуть, треба обов'язково і хоч трісни»,-пишуть коментатори.

"Ці ще культурно собі бухають, не буянять, але чомусь буянистих горлопанів не знімають», «Цілком нормально тихо собі сидять, відпочивають», «дивно, але тихо собі сидять п'ють, не шумлять на відео... просто їх помилка, це треба робити приховано, як наприклад в Польщі, там п'ють пиво вранці алкаші (не раз бачив) з паперових пакетів, так щоб не було видно...", "Який поїзд, такі і розваги. У наших плацкартах їхати тверезим - ще той треш. А так хоч веселіше і не звертаєш увагу на якість цього металобрухту", - вважають інші.

Хтось навіть позаздрив витримці випивох.

"У цей час у вагоні запивати горілку пивом? Здорові люди, заздрю", - написав українець.