Відома українська співачка, колишня солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська продовжує привертати увагу шанувальників до того, що у неї відбувається в особистому житті. Нещодавно Слава розповіла про те, що її пов'язує з колишнім нардепом Сергієм Кацубою, а цього разу співачка опублікувала дуже дивне фото зі своїми подружками.

Так, Слава в соціальних мережах показала, чим можуть закінчитися бурхливі гуляння на дні народження.

Про це стало відомо завдяки новій публікації слави Камінської в мережі Instagram.

Публікація Слави Камінської, скріншот: Instagram
Публікація Слави Камінської, скріншот: Instagram

"День народження - сумне свято. Кріс, поруч з тобою повинна була лежати я, але щось пішло не так. PS: фото опубліковано і узгоджено з іменинницею", — підписала публікацію Слава.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На знімку можна побачити парочку її подруг, які лягли біля входу в приватний будинок. Дівчата в святкових нарядах прийняли пози буквально - обличчям в підлогу. Поруч лежать сумки з подарунками і електросамокат. На дівчатах також можна помітити високі підбори. Навіть уявити важко, як ці красуні добиралися до ганку. Слава поскаржилася, що це нібито вона повинна була лежати поруч з іменинницею.

Слава Камінська, instagram.com/babaslavka/
Слава Камінська, instagram.com/babaslavka/

Після розлучення з пластичним хірургом Едгаром Камінським Слава заявила, що у неї з'явився новий молодий чоловік, представляти публіці якого вона не готова. Незабаром вона опублікувала романтичний кадр з екснардепом Сергієм Кацубою, а його маму навіть називала свекрухою. Здавалося б, обранця виконавиці розсекречено, але не тут-то було. В одному з інтерв'ю зірка пояснила, що з Сергієм її пов'язують виключно дружні стосунки, які перевірено роками.

Проте поки Слава публікує яскраві гуляння своїх подруг її колишній чоловік Едгар в соціальних мережах показує всім свій смуток. Едгар в Instagram опублікував рядки, в яких закликає "прощати друзів і ворогів". Крім віршів колишній Слави опублікував фото, де він сидить на яхті і дивиться на горизонт.

Публікація Едгара Камінського, скріншот: Instagram
Публікація Едгара Камінського, скріншот: Instagram

"Навчіться прощати і друзів, і ворогів. Не носіть під серцем образи. І легко відходити від чужих берегів, що не стали з часом своїми.", - публікує вірші Якимова Едгар Камінський.

Раніше повідомляли, колишній Cлави Камінської Едгар зізнався, чому став пластичним хірургом.

Як повідомляв Знай.uа, Слава Камінська розповіла вагітній Осадчій про нового чоловіка.

Знай.uа писав, Слава Камінська поставила собі оригінальний діагноз.