Варто нагадати нашим читачам, що буквально днями група молоді недалеко від міста Вишгород (Київська область) втопила авто. У мережі коментатори вже встигли обговорити, що під час свята Трійці не можна було наближатися до води, саме тому все так і закінчилося.

Про це стало відомо завдяки повідомленням Telegram-каналу "Київ Оперативний".

"Існує народне повір'я, що в період трьох днів Трійці не можна купатися у водоймах, адже хитра русалка в будь-який момент може затягнути на дно. Таксисти #Bolt вирішили перевірити на собі. Осещина (Вишгородський район)", — повідомляли в публікації.

Кадри з відео з втопленою машиною, скріншот: TikTok
Кадри з відео з втопленою машиною, скріншот: TikTok

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Однак на цьому історія не закінчилася, пізніше в цьому ж Telegram-каналі встигли обговорити відео, яке молоді люди опублікували в мережі TikTok з втопленим авто під пісню зі словами: "А починалося все так красиво...".

"Бл*ха-муха, ох вже ця молодь... втопили авто, а потім ще обов'язково відосик в Тік-ток залити", — так пізніше прокоментували автори публікації відео з TikTok.

На кадрах оригінального відео автомобіль знаходиться у воді біля берега, його передня частина практично потонула. Поруч знаходилися кілька людей, швидше за все водій і місцеві відпочиваючі.

Раніше повідомляли, у Франківську хлопчик потрапив під колеса авто на переході - "Аж підкинуло".

Як повідомляв Знай.uа, статки в мільярди: у катастрофі літака постраждав відомий вугільний магнат.

Знай.uа писав, на проспекті Бажана фура розчавила парочку, яка перебігала 8 смуг шосе: шансів практично не було.