В ніч на 20 червня у Києві стався конфлікт на Контрактовій площі, який закінчився стріляниною і різаниною. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як розповідають свідки, кілька компаній відпочивали на Подолі. Раптово між ними спалахнув конфлікт: хтось почав стріляти, а хтось дістав ножі. Внаслідок бійки одного хлопця підрізали, і він побіг на вулицю Сагайдачного в заклад «Угольок», де йому викликали швидку допомогу.

На місце бійки швидко прибув наряд поліції, який і з'ясовував причину конфлікту. Решта учасників різанини зникли в невідомому напрямку.

У телеграм-спільноті Новини.LIVE стверджують, що конфлікт виник через те, що хлопці в одній з компаній почали танцювати лезгінку.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

«За інформацією свідків, група молодиків почала бити людей, які танцювали лезгінку. Багатьох задули газом та побили, потім молоді люди переслідували ще декількох чоловіків, які намагалися сховатися у ресторані. Там сталася ще одна бійка. За свідченням очевидця, у хід пішли ножі», - стверджують у спільноті.

Фото: Новини.LIVE
Фото: Новини.LIVE

Фото: Новини.LIVE
Фото: Новини.LIVE

Нагадаємо, що любитель нічних клубів розстріляв двох поліцейських з вікна хрущовки: був під...

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві влаштували розбірки через паркування, сцени з трилера увійшли в чат: "Час вийшов". Такого не очікували навіть самі автори скандального повідомлення.

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві сусідська війна переросла в різанину - "Ох і опудало!" Чоловік намагався переховуватися в кущах, проте його швидко знайшли.