Вельми моторошний інцидент на залізниці стався в Ірпені (Київська область) ввечері в п'ятницю, 18 червня. Приміська електричка на смерть збила підлітка, що гуляв по коліях. Шансів вижити у хлопця не було ніяких.

Про це стало відомо завдяки новій публікації "Поліції Київської області" в мережі Facebook.

Загибель школяра в Ірпені, фото: Facebook
Загибель школяра в Ірпені, фото: Facebook

"Загинув заради селфі: поліція Київщини закликає підлітків не ризикувати життям! Увечері, 18 Червня, 13-річний підліток забрався на залізничний міст в Ірпені, щоб зробити фото. Помітивши електропоїзд, неповнолітній ліг між рейок. Від отриманих тілесних ушкоджень хлопець загинув на місці.

Загибель школяра в Ірпені, фото: Facebook
Загибель школяра в Ірпені, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

На місце події прибула слідчо-оперативна група Бучанського районного управління поліції та ювенальна превенція. Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.1.ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство) з позначкою "нещасний випадок".

Поліція Київщини вкотре закликає батьків бути уважнішими до дітей. Ми також звертаємося до молоді. Не намагайтеся заради яскравих кадрів повторювати сцени з блокбастерів, адже наслідки можуть бути трагічними.", - повідомляється в публікації.

За словами свідків, хлопець 14 років прогулювався разом з дівчинкою. Вона встигла відскочити від електрички. Від зіткнення з поїздом підліток загинув на місці. За фактом загибелі хлопця правоохоронці мають відкрити кримінальне провадження.

Швидше за все, подію кваліфікують як порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Раніше повідомляли, у Києві в технічному приміщенні спалахнула пожежа: на згарищі знайшли тіло без кінцівок.

Як повідомляв Знай.uа, українська пенсіонерка пірнула в покинутий колодязь через новини: захопила подушку і печиво.

Знай.uа писав, у Львові проведуть в останню путь 12-річного школяра, який трагічно загинув під час екскурсії на водоспад.