Київський патрульний став жертвою трагічної ДТП. Про це повідомили у Патрульній поліції України.

Як зазначається, 24-річний Владислав Кірій служив у рядах поліції свій перший рік. Того вечора, 12 червня, він прямував на зміну, щоб охороняти порядок на вулицях рідного Борисполя, однак у долі були інші плани.

Чоловік був на пасажирському сидінні автомобіля, за кермом якого була жінка. У якийсь момент водійка втратила керування, і авто вилетіло на зустрічну смугу.

На дорозі автомобіль зіштовхнувся із автобусом, який рухався в протилежному напрямку.

Владислав загинув на місці. Вдома у нього залишилася дружина із п’ятимісячним немовлям на руках.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

«Господи, яка дитина. Царство небесне!», «Вічна пам'ять тобі юначе, земля пухом», - висловлюють свої співчуття українці.

«Як шкода хлопця, таке горе рідним і близьким. Світла пам'ять», «Не можу в це повірити...», «Вічна пам'ять тобі, друже, нехай земля буде пухом, царство тобі небесне», - додають у коментарях до повідомлення.

Нагадаємо, що українку посеред білого дня збив іржавий трамвай, медики роблять все можливе: вийшла з маршрутки...

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Львівщині водій ВАЗ помер за кермом: протаранив огорожу та злетів у кювет

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві таксист Bolt забризкав балончиком жінку з дитиною, в компанії відреагували: "Заблокували його аккаунт"