Репер Потап розповів, як пройшов його день народження. Про це він дав інтерв'ю.

Нещодавно він дав інтерв'ю Катерині Осадчій. Відповідне відео з'явилося на офіційному каналі "1+1". Він розповів про те, як зустрів свій день народження.

Потап, instagram.com/realpotap/
Потап, instagram.com/realpotap/

За словами Потапенка, йому подарували дві пари діамантових сережок: від дружини Насті Каменських і ще від когось. Він зазначив, що сам би не зважився б на покупку такого дорогого подарунка, попри те, що заробляє пристойні кошти.

[quote author=""] Я ніколи б не купив собі сам. Дякую. Всі дівчата в захваті, - зізнався Потап.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Також йому подарували спеціальну терапію з тренером, який працює ментально.

Відомий український репер, продюсер і чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, 8 травня відсвяткував день народження, артисту виповнилося 40 років.

Олексій Потапенко, фото: Instagram
Олексій Потапенко, фото: Instagram

Так, артист на честь свого 40-річчя влаштував вечірку, яку назвав HARIPO, тим самим обігравши назву виробника відомих желейних ведмедиків "Haribo".

Через пандемію коронавірусу Потап велику тусовку влаштовувати не став. Тому в ресторані зібралися тільки найближчі друзі та рідні.

Нагадавши, Володимир Дантес заявив, що йде: Надя Дорофєєва ще не знає. Володимир Дантес зробив шокуючу заяву

Як повідомляв портал " Знай.ua", Володимир Дантес показав ранок без Наді Дорофєєвої: "порушити чоловіка...". Володимир Дантес розповів, чим займається вранці

Також " Знай.ua" писав, що Вова Дантес подарував Наді Дорофєєвій квіти, Монатік змусив: "спасибі за емоції". Дантес і Дорофєєва прийшли на прем'єру фільму про Монатіка