У Києві просто серед міста чоловік травмувався під час поїздки на самокаті. На щастя йому на допомогу прийшли патрульні, які були неподалік.
Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Києва.
Так, стало відомо, що нещодавно на вулиці Великій Васильківській стався нещасний випадок. Там чоловік, який катався на електросамокаті під час падіння наштрикнувся на металевий паркан. На допомогу йому прийшли патрульні, які були неподалік.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Напарники Ігор Банковський та Владислав Філіппов не розгубилися, викликали на місце медиків, а до їх приїзду взялися допомагати потерпілому самостійно: для контролю кровотечі наклали на поранену ділянку бандаж", - сказано у повідомленні поліції.

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

Оперативно на місце пригоди прибула карета швидкої медичної допомоги, чоловіка ушпиталили до лікувального закладу. Наразі про його стан нічого не відомо.

Нагадаємо, що у Києві за водіями наглядатиме мотопатруль: "тепер не сховатися"

Як повідомляв портал "Знай.uа", харків'янин з великим сердем паралізував рух на дорозі: "Ця грудочка - жива!"

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, що дорогу не почистили: водій потрапив у ДТП через дорожні служби