У Києві сталася НП, там водій автомобіля марки BMW в'їхав в паркан переговоривши тротуар.
Про це повідомляє "Київ оперативний".
Так, стало відомо, що у Києві у понеділок, 31 травня водій на BMW влетів у паркан. Варто зазначити, що ця пригода сталася на вулиці Героїв Дніпра, 19.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Зазначається, що водій автомобіля марки BMW влетів у паркан, а після цього зник з місця пригоди. При цьому він залишив свою автівку, перегородивши тротуар.
Користувачі мережі у коментарях під дописом неоднозначно відреагували на такі дії місцевого водія.

"Наробили вузьких в'їздів до будинку, ніде і дристануть. Мінімум 6 смуг потрібно", "Так, а що йому робити потрібно? Руками перенести або як? Чи дочекається евакуатора і забере. Навряд він так кине авто назавжди", "Мабуть, пішов писати заяву про викрадення ", "Так треба було з собою на мотузці тягнути) "," Забере скоро. Уже розмитнив, кинути шкода тепер. ", Протверезіє забере)))", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, раніше водійський контроль: українцям розповіли, що робити з водіями, які порушують ПДР

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляє портал Знай близько 1500 "очей": на українських дорогах стежитимуть за водіями

Також Знай писав, що копи розповіли водіям, як пропускати "швидку допомогу": обертаємося і реагуємо