У День Києва на старому Подолі біля Храму Святителя Чудотворця Миколая розпочалася традиційна вітрильна регата серед крейсерсько-перегонових яхт.

Про це повідомляє "Суспільне".

Варто зазначити, щодистанція перегонів проходить вздовж Поштової площі, а поворотні буї встановлені так, що в деяких місцях яхти знаходяться достатньо близько до глядачів. У регаті беруть участь екіпажі яхт зі всіх яхт-клубів Києва, всього для участі в цьогорічному заході зареєструвалися 17 учасників.

Регата у Києві, фото Суспільне
Регата у Києві, фото Суспільне

Зазначимо, що заплановано три етапи перегонів. Фінішують яхтсмени о 12:00 біля Київського крейсерського яхт-клубу. Закриття регати та урочиста церемонія нагородження відбудеться о 16:00.

Регата у Києві, фото Суспільне
Регата у Києві, фото Суспільне

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще
Для довідки:

Вперше столичні яхтсмени вийшли на День Києва в акваторію київського "вітрильного стадіону" в 1995 році. Тоді влаштували цілодобові перегони "Княжа регата або 24 години Києва".

Нагадаємо, раніше Супермісяць 26 травня: коли спостерігати аномальне затемнення і чого категорично не можна робити сьогодні

Як повідомляє портал Знай як запалити грошову свічку на фінансовий успіх-мінімум дій і максимум результату

Також Знай писав, що травневий молодик: як не зазнати втрат і заручитися підтримкою зірок в цей особливий день