У Києві навіть найменший простір, не зайнятий клумбами, тут же перетворюється на місце стихійної торгівлі. МАФи періодично зносять, продавців розганяють, але через лічені дні вони з'являються на колишньому місці. Так і сталося і на Виноградарі.

Біля місцевого супермаркету є невеликий п'ятачок, який заполонили продавці всякої всячини. Відео, зроблене незадоволеним місцевим жителем, на своїй сторінці в Facebook публікуває "Київ Оперативний".

"Ні пройти, ні проїхати справжній Шанхай влаштували продавці всього, що тільки продається на невеликому п'ятачку біля ЕКО-маркету на проспекті Гонгадзе, 20. МАФи, намети, кава, шаурма. А що тут буде, коли метро добудують..?", - цікавиться автор.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Тим часом на вулиці Радунській, 40, люди збиралися висадити квіти на клумбі, проте там встановили прилавки. Мешканці району навіть встигли прибрати на вказаній ділянці та навести лад, щоб розбити там квітник. Однак їхнім сподіванням не судилося збутися.