Вже другий тиждень у Києві обговорюють можливе підвищення вартості проїзду в громадському транспорті. У будь-якому випадку, одне відомо точно: 20 гривень поїздка коштувати не буде.

Про це заявив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, передає "Сьогодні". За його словами, в адміністрації зараз активно працюють над "транспортним" питанням.

"Можу вас запевнити, що проїзду по 20 гривень точно не буде. Зараз ми шукаємо компромісні варіанти, щоб задовольнити очікування обох сторін-пасажирів і транспортників", - сказав заступник голови КМДА.

Про підвищення тарифів до кінця літа в КМДА з упевненістю поки говорити не можуть.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Швидше все, так і буде. Є відпрацьована процедура обговорення та затвердження нових тарифів на проїзд, вона займе приблизно стільки часу", - каже Микола Поворозник.

Тим часом із сусідньої Білорусі прийшли дуже тривожні новини. З'явилася інформація, що в Брестській області, в місті Барановичі сталася авіакатастрофа. Повідомляється, що зазнав аварії військовий літак. Журналісти повідомляють, що літак розбився в районі вулиці Фестивальної. За попередньою інформацією, пілот встиг катапультуватися, але він у важкому стані. Інші джерела повідомляють, що пілот загинув.

Раніше повідомляли, потужний шторм руйнує міста, затоплені будинки і ридаючі діти: так виглядає пекло.

Як повідомляв Знай.uа, серйозна ДТП паралізувала рух у Києві: проспект кишить автомобілями.

Знай.uа писав, у Росії впав Саморобний літак, політ закінчився летально: на борту було два пенсіонери.