За життям популярного телеведучого 1+1 Єгора Горєєва стежить майже 62 тисячі підписників, з якими чоловік ділиться подробицями з професійного та особистого життя.

Нещодавно ведучий заявив про вихід зі "Сніданку з 1+1" та відкриттям власної програми. Це буде перше денне шоу, що називатиметься "Твій день". На своїй сторінці в Instagram Єгор Горєєв опублікував фото з пухнастим другом. Котик явно незадоволений, що його потривожили, взявши на руки.

"Готуємось до входин у нову студію - @snidanok @tviyden_official", - написав Гордєєв.

Кілька місяців тому під час ефіру «Сніданок. Вихідний» Єгор розповів, чим цікавими дивуватиме його новий проект, а йог натомість привітали із Днем народження колеги Валентина Хамайко та Олександр Попов. До них приєдналася гостя студії — психолог Анна Кушнерук.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше ми писали про те, що налякана Тоня Матвієнко закрила обличчя руками: що накоїв Арсен Мірзоян. Зіркове подружжя вирішило зробити кумедне селфі в гірськолижних костюмах.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко роззула маму на зворушливій фотосесії: Ніна Митрофанівна не очікувала. Співачка вирішила напередодні 8 березня зробити зірковій мамі чудовий подарунок.

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян спустив Тоню Матвієнко з гори в "червоній зоні".