В Києві у Дніпровському районі мало не сталася дорожньо-транспортна пригода через безвідповідальність велосипедиста. Чоловік вирішив переїхати проїжджу частину у неналежному місці, і мало не потрапив під колеса водія на машині.

Ролик, зроблений на відеореєстратор, опублікували на Facebook-сторінці "Київ Оперативний".

"Отак їдеш собі, а перед тобою якийсь не дуже розвинений велосипедист поперек дороги пре. Ну, от що з такими робити?", - обурюється автор, і його можна зрозуміти. Цей необдуманий вчинок міг обернутися трагедією, якби у водія була гірша реакція або вища швидкість.

Тим часом із сусідньої Білорусі прийшли дуже тривожні новини. З'явилася інформація, що в Брестській області, в місті Барановичі сталася авіакатастрофа. Повідомляється, що зазнав аварії військовий літак. Журналісти повідомляють, що літак розбився в районі вулиці Фестивальної. За попередньою інформацією, пілот встиг катапультуватися, але він у важкому стані. Інші джерела повідомляють, що пілот загинув.

Раніше повідомляли, потужний шторм руйнує міста, затоплені будинки і ридаючі діти: так виглядає пекло.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, серйозна ДТП паралізувала рух у Києві: проспект кишить автомобілями.

Знай.uа писав, у Росії впав Саморобний літак, політ закінчився летально: на борту було два пенсіонери.