В Одеській області жінка відсвяткувала своє 108-ліття. Про це повідомили у спільноті «Одеса як вона є» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, Олена Малевська 1913 року народження застала ще правління російського царя, пережила дві світові війни і розвал СРСР.

При цьому 108-літня довгожителька може похвалитися відмінною пам'яттю і позитивним духом.

Зараз жінка, яка все ще почувається досить бадьоро для свого віку, живе зі своєю сім'єю, няньчить правнуків і праправнуків.

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

«Ще довгих, довгих... років!», «Здоров’я, здоров’я і ще раз здоров’я бажаємо, і подальших довгих років!», - зичать у коментарях до повідомлення захоплені українці.

Нагадаємо, що Марцінків потужно привітав франківчан З Днем міста: "Шалено закоханий". Марцінків привітав містян з Днем міста та записав зворушливе відео.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кличко пустить трамваї по мосту Патона, про плани мера розповіли у КМДА.

Також, "Знай.uа" писав, що Садовий показав синові, куди подіти яйця на Великдень: "Крутий дядько!". "Головне не кошик, а Воскреслий Христос".