У Києві сварка між сусідами обернулася жорстокою бійкою із застосуванням ножів. Про це розповіли у спільноті dtp.kiev.ua, публікуючи відео з місця інциденту.

«Суворий кримінальний Київ: поранення і бійка. Конфлікт між сусідами закінчився ноживим пораненням та масовою бійкою», - повідомив автор повідомлення.

Як зазначається, інцидент трапився на вулиці Русанівській набережній, 11. Там чоловік, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, посварився із сусідом і наніс йому ножове поранення.

Тоді потерпілий вирішив помститися, зібрав своїх друзів і влаштував побиття нападника. Більш детально всі обставини конфлікту та різанини має встановити слідство. Поранених чоловіків госпіталізували до лікарні, а винуватців бійки затримали правоохоронці.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

«Ох і опудало...», - зазначають у коментарях до відеоролика кияни.

Раніше повідомляли, штраф за розбиту дорогу: українці запропонували копам стежити за рівним асфальтом.

Як повідомляв Знай.uа, у Львові крадуть лавки, городяни злі до чортиків: "собі на фазенду". Поліція машини заради штрафу вистежує, а лавки так взяв і пішов, як крісло з власного будинку.

Знай.uа писав, у Києві кур'єр-камікадзе влаштував патрульним веселу нічку: демон на мопеді.