У Києві помітили зацепера, який вирішив покататися на підніжці міської електрички. Відповідне відео опублікували у спільноті "Київ без цензури" у соцмережі "Телеграм".

"Обережно, поїзд відправляється, наступна зупинка - "МОРГ". Помахав хусточкою слідом міській електричці", - написав під екстремальним відео користувач з ніком"Sergio Malerenko".

На опублікованих кадрах - платформа на станції міської електрички. За останній вагон залізничного транспорту вчепився чоловік, який намагається виглядати непомітно. Він помічає оператора і махає йому на камеру рукою.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Електричка рушає, а верхи на ній їде і відчайдушний зацепер.

Варто нагадати, що подібні розваги вкрай небезпечні для життя, і часто закінчуються якщо не загибеллю, то сильними каліцтвами для тих, хто вирішив покататися безкоштовно.

Нагадаємо, раніше У Києві малолітки-зацепери показали чудеса дурості, електричка ахнула: "злазь!"

Як повідомляє портал " Знай.ua» Зайці-зацепери: Дніпровські школярі осідлали тролейбус, щоб не платити за проїзд, - екстремальні кадри

Також " Знай.ua " писав, що Харківський ромео влаштував дике побачення в електричці: любов - в обмін на смартфон