У Києві натовпи пасажирів штурмують одну із найбільш завантажених станцій столичного метро – «Вокзальну». Про це розповіли в спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«З тимчасовими обмеженнями для уникнення скупчення людей» - навпаки вийшло», - зазначає автор посту.

На опублікованих кадрах – десятки людей, які прагнуть потрапити в хол станції метро, забуваючи при цьому про соціальну дистанцію та заборону на масові скупчення.

Натомість кияни зазначають, що нічого дивного на відео не побачили – адже ця станція метро завжди була перевантаженою, і потрапити всередину, уникнувши великих натовпів – просто неможливо.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Так тут завжди так, пора звикнути», - зазначає один із коментаторів.

Крім того, багато хто з пасажирів вдягає на обличчя медичну маску, лише коли опиняється в гущавині натовпу.

Разом із тим, карантинних обмежень у метрополітені ніхто не скасовував. Однак знову зупиняти метро через коронавірус, як це було навесні минулого року, у столиці більше ніхто не збирається.

Нагадаємо, раніше Поліція пов'язала "голого" харків'янина в метро, вивели під руки: "місто може спати спокійно"

Як повідомляє портал «Знай.uа» "Голий" киянин накинувся на водія тролейбуса з палицею і матами: "ти що, е * * нутий?"