У Києві посеред дороги зі жвавим рухом провалився асфальт. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Судячи з опублікованих знімків, чимале провалля вже встигли огородити, біля нього стоїть автомобіль поліції.

«Портал в підземелля. На проспекті Правди, 47, в крайньому правому ряду провалився асфальт. На щастя, в цей час там ніхто не їхав. Здається, треба більше нових ЖК і ТРЦ - тоді все норм буде», - пишуть автори посту.

У коментарях кияни наперебій жартують з приводу того, куди може вести загадковий «тунель».

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Ілон Маск тягнеться все більше в небеса, на Марс, до раю! А нас киян більше тягнуть до землі. Тобто, в ад?», «Це добудовують метро на Виноградар! Обіцяють до дня Києва відкрити!» «Вхід в Нарнію», «Це унікальний атракціон, через цю діру ви можете споглядати на ядро землі!», «Нова станція метро», «Портал КМДА», «Портал в Манхетен!», - припускають містяни.

«То 28-поверхова свічка з ТРЦ пробивається», «Велике будівництво в дії, ковідні гроші не пропали за так», «Судячи з подряпині на асфальті, хтось навіть встиг "скупитися"...», - додають інші.

Раніше Кличко розповів киянам, чи діє локдаун. За словами Кличка, після того, як у столиці посилили карантинні вимоги, в міських лікарнях з'явилися вільні ліжко-місця, розраховані на пацієнтів із COVID-19.

Нагадаємо, Сovid-19 в Україні " гасне", рекорди залишилися в минулому - МОЗ оновило статистику на 18 квітня.

Як повідомляв "Знай.ua", хворий українець втік з самоізоляції і зганьбився на всю Польщу: ковбаси закортіло.

"Знай.ua" писав, Охріменко заявив, що бізнес продовжує працювати і під час карантину. Економіст Олександр Охріменко заявив, що офіційно закриті підприємства продовжують працювати нелегально.