В українській столиці з ініціативи мера Кличка та активістів, які регулярно сурмлять про це, час від часу зносять незаконно встановлені кіоски. Правда, ті незабаром з'являються знову, немов гриби після дощу.

У будь-якому випадку, новий "раунд" розпочався Осокорках. Один з підземних переходів почали очищати від всіляких кіосків і павільйонів. Ролик, зроблений очевидцем, на своїй сторінці в Facebook публікує спільнота "Київ Оперативний".

"Естафету по МАФ-овому демонтажу прийняв перехід, який розташований біля метро Осокорки", - йдеться в публікації.

Тим часом на вулиці Радунській, 40, люди збиралися висадити квіти на клумбі, проте там встановили прилавки. Мешканці району навіть встигли прибрати на вказаній ділянці та навести лад, щоб розбити там квітник. Однак їхнім сподіванням не судилося збутися.

Нагадаємо, що українські полярники розбудили гігантських красенів-неймовірні кадри прямо зі станції " Академік Вернадський"

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", скандальний харківський ринок "Барабашово" окупували кози- " зжерли чийсь віник"

Також, "Знай.uа" писав, що прогулянка страуса українською дорогою сполошила водіїв: "як вдома"