У Києві до Дня міста планують провести традиційний «Забіг під каштанами». Про це повідомили у спільноті «Київ 24/7» в соціальній мережі «Телеграм».

Як зазначається, цього року «Пробіг під каштанами» запланований на 30 травня до Дня міста і має відбутися у двох форматах.

Початок благодійного заходу заплановано на 9:00 у неділю, 30 травня. Усі учасники забігу мають зібратися у серці столиці - на Майдані Незалежності. Із собою необхідно взяти медичну маску, антисептик та питну воду. Крім того, учасники забігу повинні притримуватися рекомендацій та дотримуватися дистанції між собою.

Звичайно, під час традиційного пробігу діють всі карантинні норми, запроваджені в країні.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Усіх охочих запрошують долучитися до заходу в онлайн-форматі. Щоб зробити це, необхідно встановити у себе додаток Strava і знайти спільноту «Пробіг під каштанами». Далі під час проіедення марафону треба до 11:00 вийти на пробіжку.

Власні результати та фото з пробіжки можна завантажити у додаток.

Нагадаємо, що мета «Пробігу під каштанами» — не спортивні перемоги, а збір благодійних коштів для дітей, які лікуються у Центрі дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

Нагадаємо, Знай писав, що стала відома афіша святкових заходів до Дня Києва 31 травня 2020 року.

Знай повідомляв, що до Дня Києва в місті заспівали свої пісні навіть пам'ятники.

Нещодавно Знай передавав, що кияни вимагали Кличко повернути каштани на Хрещатик.