В українській столиці з ініціативи мера Кличка та активістів, які регулярно сурмлять про це, час від часу зносять незаконно встановлені кіоски. Правда, ті незабаром з'являються знову, немов гриби після дощу. Але це лише частина головного болю мешканців Києва: ще одна проблема - стихійна торгівля в підземних переходах і біля них.

Поліція торговців практично не чіпає, а імпровізовані "ярмарки" займають мало не дві третини переходів. Фото одного з таких опублікували на Facebook-сторінці спільноти "Київ Оперативний".

"У чому сенс демонтажу МАФів, якщо вже через тиждень очищені місця знову зайняті...? Прадва, тепер стихійною торгівлею. Київ, перехід на Харківській", - йдеться в публікації.

Тим часом на вулиці Радунській, 40, люди збиралися висадити квіти на клумбі, проте там встановили прилавки. Мешканці району навіть встигли прибрати на вказаній ділянці та навести лад, щоб розбити там квітник. Однак їхнім сподіванням не судилося збутися.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що українські полярники розбудили гігантських красенів-неймовірні кадри прямо зі станції " Академік Вернадський"

Як повідомляв портал "Знай.uа", скандальний харківський ринок "Барабашово" окупували кози- " зжерли чийсь віник"

Також, "Знай.uа" писав, що прогулянка страуса українською дорогою сполошила водіїв: "як вдома"