У Києві на вулиці Вишгородській черговий господар життя вирішив, що всі газони - це вільні місця спеціально для того, щоб припаркувати свій автомобіль.

Фото, зроблене обуреним перехожим, опублікували на Facebook-сторінці "Київ Оперативний". Автори зазначають, що цей водій чхає на всі правила вже не вперше. У квітні його машину вже евакуювали за неправильну парковку і виписували штраф, однак це не змусило водія замислитися.

"Горбатого могила виправить. Евакуація, штраф і загальний осуд взагалі ніяк не вплинули на цього унікала", - йдеться в публікації.

Нещодавно в Києві на вулиці Леся Курбаса помітили нахабного героя парковки. Зазначимо, що чоловік заради того, щоб припаркувати свій автомобіль, посунув сміттєві баки і відкинув колеса, які там лежали просто на дитячий майданчик.

"Відсунув смітники на приїжджу частину, відкинув колеса на дитячий майданчик, поставив свою ластівку на зелену зону. Молодець!",- сказано в повідомлення.
Користувачів мережі не на жарт розгнівав місцевий герой паркування і вони почали залишати свої коментарі під оприлюдненим фото.

Нагадаємо, що у Києві співробітники інтернату грабували хворих дітей: ганьба з ковбасою обурила країну.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа " , публічний список і два дзвінки на день: слуги народу " врятували українців від шантажу підступних колекторів.

Також "Знай.uа " писав, що українець показав, що ПриватБанк творить з клієнтами.