В суботу вночі, 15 травня, на Київщині затримали пару "розумників", промишляли крадіжкою палива з припаркованих автівок.

Як повідомили у пресс-службі поліції Київської області, до правоохоронців надійшло повідомлення від одного з постраждалих водіїв. Чоловік розповів, що з його вантажівки "DAF" невідомі злили 200 літрів дизельного пального. Оперативники негайно взялися за роботу.

Переглянувши записи з камер відеоспостереження, копи встановили особи зловмисників та марку їхньої машини за лічені години.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крадіями виявились 45-річний мешканець Броварів та 41-річний житель Києва. Обох чоловіків затримали та повідломили про підозру за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Затриманим "світить" від 3 до 6 років позбавлення волі.

Зараз правоохоронці з'ясовують, чи не причетні ці двоє до інших аналогічних злочинів.

Днями у Києві п'яний працівник станції техобслуговування викрав чужий автомобіль і потрапив на ньому в ДТП. Нетверезому співробітнику СТО сподобалося авто марки Lexus, яке господар пригнав для ремонту. Він сів в автомобіль і вирішив покататися. Однак на вулиці Харченка автомобіль влетів в опору лінії електропередач. Прибувши на місце аварії, правоохоронці встановили, що у всьому винен 23-річний місцевий житель, який працює на СТО. Його швидко вирахували, знайшли і затримали.

Нагадаємо, що у Києві 27-річний чоловік влаштував страшну ДТП, в якій загинула 17-річна дівчина.

Як повідомляв портал Знай.ua , український таксист з матами вигнав пасажирку через три гривні: плювки в мою сторону бонусом".

Також Знай.ua писав, що у Львові п'яний у дим таксист "посадив" за кермо покійного батька.