У Києві п'яний працівник станції техобслуговування викрав чужий автомобіль і потрапив на ньому в ДТП. Про це розповіли в Головному управлінні столичного відділення Нацполіції України.

Як повідомляється, нетверезому співробітнику СТО сподобалося авто марки Lexus, яке господар пригнав для ремонту. Він сів в автомобіль і вирішив покататися. Однак на вулиці Харченка автомобіль влетів в опору лінії електропередач.

Прибувши на місце аварії, правоохоронці встановили, що у всьому винен 23-річний місцевий житель, який працює на СТО. Його швидко вирахували, знайшли і затримали.

За викрадення і заподіяння шкоди чужому автомобілю молоду людину можуть відправити до в'язниці на строк до 12 років, а також застосувати до нього конфіскацію майна.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві 27-річний чоловік влаштував страшну ДТП, в якій загинула 17-річна дівчина.

Як повідомляв портал Знай.иа , український таксист з матами вигнав пасажирку через три гривні: плювки в мою сторону бонусом".

Також Знай.иа писав, що у Львові п'яний у дим таксист "посадив" за кермо покійного батька.