В Києві чоловік, що стояв на пішохідній зоні, став жертвою дорожньо-транспортної пригоди.

Про це повідомили на Facebook-сторінці спільноти "Київ Оперативний".

"Пішохід просто йшов за хлібом. Внаслідок зіткнення #Chevrolet та #Daewoo на перехресті вулиць Донецької та Волинської автівки відкинуло на тротуар, де в цей час чоловік просто стояв та очікував на зелений сигнал світлофору. Зараз на місці очікують на швидку та поліцію", - йдеться в публікації.

Днями у Києві п'яний працівник станції техобслуговування викрав чужий автомобіль і потрапив на ньому в ДТП. Нетверезому співробітнику СТО сподобалося авто марки Lexus, яке господар пригнав для ремонту. Він сів в автомобіль і вирішив покататися. Однак на вулиці Харченка автомобіль влетів в опору лінії електропередач. Прибувши на місце аварії, правоохоронці встановили, що у всьому винен 23-річний місцевий житель, який працює на СТО. Його швидко вирахували, знайшли і затримали.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві 27-річний чоловік влаштував страшну ДТП, в якій загинула 17-річна дівчина.

Як повідомляв портал Знай.ua , український таксист з матами вигнав пасажирку через три гривні: плювки в мою сторону бонусом".

Також Знай.ua писав, що у Львові п'яний у дим таксист "посадив" за кермо покійного батька.