У середу, 12 травня, в Києві на Академмістечку черговий господар життя вирішив, що паркувати свій автомобіль можна де завгодно, начхавши на оточуючих. Люди терпіти не стали терпіти такої зухвалості.

Так, невідомий припаркував свій Opel на вулиці Академіка Доброхотова,26 просто на газоні. Обурені мешканці житлового будинку висипали на багажник розумнику пакет зі сміттям, повідомляє ТСН.

Місцеві кажуть, що раніше цієї автівки Opel з номерними знаками: ВО 6456 ВМ біля будинку не бачили.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нещодавно в Києві на вулиці Леся Курбаса помітили нахабного героя парковки. Зазначимо, що чоловік заради того, щоб припаркувати свій автомобіль, посунув сміттєві баки і відкинув колеса, які там лежали просто на дитячий майданчик.

"Відсунув смітники на приїжджу частину, відкинув колеса на дитячий майданчик, поставив свою ластівку на зелену зону. Молодець!",- сказано в повідомлення.
Користувачів мережі не на жарт розгнівав місцевий герой паркування і вони почали залишати свої коментарі під оприлюдненим фото.