У Києві шахрайки видурюють у людей гроші просто біля головного управління Національної поліції. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Отам, прямо через дорогу, знаєте що? Абсолютно правильно - головне управління національної поліції у місті Києві. А тут що? А тут старі шахрайки всією шайкою розводять людей на гроші. І все норм. Всіх все влаштовує. Київ, Володимирська, 15», написав автор посту.

На опублікованому відео жінка ромської національності видурює гроші у дівчини, що сидить на лавці.

«А навпроти не просять, а ставить перед фактом», «Так вони там вже років 20 працюють», - зазначають кияни.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Не хотіла б - не дала. Я їх не захищаю, але і панночка, видать, дуже хотіла майбутнє дізнатися...», «Моя подруга як під гіпнозом була, коли циганки підійшли, віддала останні гроші, я коли вийшла з магазину - була в шоці, забрала у них її гроші і ми пішли, вона не розуміла що сталося (була твереза ​​якщо що). Це дійсно самонавіювання», - пишуть інші.

«Не смішить мене, гіпноз! Це казки, люди за своєю суттю наївні, особливо жінки, а ці користуються, головне правильно почати!», «Пора вже цигана міністром МВС ставити, від нинішнього толку вже не буде», «А близько генпрокуратури бомжі живуть вночі. Прямо біля вхідних дверей», - додають українці.

Нагадаємо, раніше У Франківську пенсіонери з тушонкою і салом оточили популярний супермаркет: "свіженьке, з землі"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Києвом пенсіонерка спорудила курінь на шалено дорогій землі: "розкіш і злидні!"

Також «Знай.uа " писав, що "За халяву готові на все": у Росії задавили жінку в черзі за безкоштовною рибою