У Києві відбулися змагання чемпіонату Європи з бадмінтону. Однак спортсмену-данцю довелося не лише відмовитися від участі у фінальному змаганні турніру, але й повертатися додому в спеціальній камері.

Про це сам Віктор Аксельсен повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Як розповів спортсмен, причиною рішення про повернення до Данії став позитивний тест на коронавірус. Обовязкове дослідження проходили всі учасники впродовж змагань.

Після перемоги у півфіналі 27-річний Віктор дізнався, що результат його тесту – позитивний. До участі у фіналі його вже не допустили, присудивши йому срібну медаль і друге місце.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Переможцем чоловічого одиночного турніру став його співвітчизник – Андерс Антонсен.

Після встановлення діагнозу Віктор перебував у київському готелі на самоїзоляції. Щоб потрапити додому, він змушений був замовити чартерний рейс та спеціальну «антиковідну» капсулу.

“Мене в ізоляційній камері перевезе з готелю швидка допомога, потім літак, і наостанок – ще одна швидка, поки я не повернуся додому до Данії”, – розповів він.

Нагадаємо, що Ольга не захотіла видалити родимку, і це призвело до раку: тепер благає про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополяни засипають один одного квітами заради важко хворої дитини: "Весна врятує життя"

Також, "Знай.uа" писав, що пухлина мозку розділила життя маленького Владика на" до " і "після": батьки готові серце віддати