Відома українська телеведуча Лідія Таран показала, як насолоджується цвітінням магнолій. Відповідні кадри вона розмістила на власній сторінці у соцмережі Instagram.

«Запах, що збиває з ніг! Нюхати магнолії лежачи - вже завтра зіб’ємось з ніг від великодніх приготувань, тому треба наперед полежати! У Вас в родині, до речі, паски коли печуть - у четвер чи в суботу? Ставте 1 в коментарях за четвер, і 2️ - якщо в суботу, бо в нас з Маман дебати - вона наполягає завтра зранку пораніше почати...», - написала вона під постом.

«От моя мама вважає що в п’ятницю - гріх і нічого не вийде... різні куточки України, певне», «Печуть більшість в четвер, а тому що помер в п'ятницю Ісус, і плащаниця в церквах в п'ятницю і суботу. Якби в родині хтось помер, ви б не пекли хліб, отже, старші люди такої думки, а молоді - щоб була свіжа», «Ми любимо свіжі паски. Якщо спечемо в четвер, в неділю вже ніхто не захоче їх їсти. Тому печемо в суботу», - зазначають українці.

«В нас так багато завжди, що і в четвер, і в суботу. Бо за день просто не встигаємо. А я, коли починала сама робити, то пекла у суботу. А тепер також два дні», - пишуть фанати.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

«Моя мама в середу пече, раніше, на той випадок, якщо з першого разу не вийдуть гарні. Проте ще жодного разу в неї не було промахів», - діляться коментатори.

Нагадаємо, раніше Лідія Таран розкрила 5 пікантних секретів про Марічку Падалко: "ви ніколи не знали б..."

Як повідомляє портал Знай.ua Щаслива Марічка Падалко зустріла особливу дату серед засніжених гір: "о 40 здавалося..."

Також Знай.ua писав, що Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва: "була революція, ми обидва одружені"