У Києві сталася ДТП із аварійним автомобілем «Київтеплоенерго». Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

За свідченнями очевидців, водій легкового автомобіля, який потрапив у ДТП на проспекті Перемоги, летів на швидкості під 200 км/год.

«ДТП на проспекті Перемоги за участю аварійки. Зараз лікарі швидкої оглядають учасників аварії. Інформація про причини зіткнення уточнюються», - написали у спільноті. За попередньою інформацією, за кермом легковика була 22-річна дівчина, яку забрала швидка допомога. Чи постраждав хтось іще, поки не відомо.

«Був пост, де писали, що жінка-водій і пасажир-жінка в тяжкому стані… навіщо так летіти? Шкода людей, хоч і не цінили життя», - зазначають у коментарях.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

«Блін, камери, звичайно, в цей момент не працювали по місту і хлопці явно їхали 70 км, як належить... А взагалі, напевно, це машина інша винна...», «Так в місті ж не можна наче 200 їздити!!!», «Роботяг з аварійки жалко. а на інших плювати. одна справа роз***тися об стіну (розігнавшись), а інша справа - плювати на життя інших, аби ви**нутися», - додають інші коментатори.

«Доліталися, г*внюки. І собі і людям купу проблем наробили», «Явно більше 80-ти летіли. Хто тепер коменсує новеньку аварійку «Київтеплоенерго»? Автоцивілки 130 тисяч гривень явно не вистачить...», - коментують кияни.

Нагадаємо, в Києві синій "журналіст" влаштував ДТП і поскаржився на життя - "Не по-пацанськи…"

Як повідомляв "Знай.ua", українським водіям посилили покарання: 12 років в'язниці і десятки тисяч штрафу

Знай.ua писав, Рада прийняла закон про "євробляхи", але не той: "Знову обдурили...". Проект закону 3704, прийняття якого вимагала організація "АвтоЄвроСила" не був навіть внесений на розгляд.