У центрі Києва сталася бійка, внаслідок якої постраждала людина. Про це розповіли очевидці у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, сутичка між невідомими сталася поблизу торговельно-розважального центру «Гулівер». Автор відео припускає, що бійка могла бути не одна, адже, розправившись із однією жертвою, агресори почали чіплятися до інших людей.

«Під Гулівером знову «весело». Цієї ночі тут сталася чергова бійка. І схоже, що не одна. За словами автора відео - особи гуртом накинулися на одного хлопця, а потім почали чіплятися до інших», - зазначають у спільноті, додаючи, що «тут працюють закони джунглів, і ніхто не може цьому зарадити».

Така ситуація неабияк обурила киян, які втомилися від бандитського свавілля на вулицях міста.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

«Центр міста. Столиці. Поліція! Ау! Як там вам спиться?», - цікавляться вони.

«Автор, замість того, щоб допомогти, відосіки знімає, ховаючись за машиною... Український менталітет», - зазначають інші коментатори.

«Натовпом виносять одного і після цього говорять, що не потрібно зброю для самозахисту! Прострілив б і їм коліна - на цьому все б закінчилося», «Потрібно було для оперативності замість відео замальовку робити, відразу б усіх покарали», - додають у коментарях.

Нагадаємо, що правоохоронці Львівщини розслідують самогубство медсестри, яка лікувалася від коронавірусу у місті Кам'янка-Бузька.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Одесі біля навчального закладу на вулиці Маріїнській знайшли труп літньої жінки з ознаками насильницької смерті.

Також Знай.uа писав, що охоплений епідемією Київ накрила хвиля самогубств.