У Києві кур'єра одного з онлайн-магазинів застали за мерзенним заняттям в ліфті - він справляв там малу нужду. Обурені мешканці будинку оприлюднили ганебне відео з камери спостереження у телеграм-спільноті»Х**вий Київ".

"Ах ти ж пі**рас горбатий! Великий привіт он-лайн супермаркету "Cooker". Ваші х**соси ссуть в наших ліфтах!!! Шановна адміністрація, забезпечте прибирання за адресою: Проспект Соборності, 17. 19-й під'їзд. Передавала привіт збитковому магазину", - написала автор відео під ніком"I'm your destiny".

Трохи пізніше стало відомо, що горе-кур'єра вигнали з роботи, а ліфт привели в порядок.

"Адміністрація магазину категорично ах**ла від побаченого. Об**санця вигнали нах*й, ліфт відп* *орасили (не впевнений, що до блиску, але парашею більше не смердить). Що ж. Ніхто не застрахований від довбо*бов. Відновлював справедливість", - додав користувач під ніком"Mikhail Glushko".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Харкові жорстоко побили головреда відомого видання: "цеглою по голові"

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові поліцейські побили героїв АТО, очевидці киплять: "нові беркутята?"

Також «Знай.uа " писав, що "Гастролери" з Донецька жорстоко побили ветерана АТО в Києві, очевидці ахнули: "немає живого місця"