Через активне поширення коронавірусної інфекції Київська область повинна піти на карантин, як це робить столиця.

Про це в ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" заявив заступник голови офісу президента Кирило Тимошенко. Представник Зеленського пояснив, що зараз на локдаун закриваються цілі регіони, щоб хоч трохи стримати епідемію.

"У Києві зараз погано, на Франківщині, Закарпатті, Житомирській, Вінницькій - закрито. Але, наприклад, на Дніпропетровщині чи на Харківщині є вільні місця, 30% зайнятості ліжок, навіщо закривати регіон? Тому ми зараз закриваємо саме регіони. Гадаю, Київська область зараз також буде закриватися, тому що там є проблеми", - зазначив Тимошенко.

Нагадаємо, 2 березня, під час робочої поїздки в зону проведення операції Об'єднаних сил Володимир Зеленський зробив щеплення від коронавірусу вакциною Covishield, розробки Oxford/AstraZeneca.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

В офісі президента розмістили відповідне відео і уточнюють, що глава держави зробив щеплення на території військового мобільного госпіталю № 59 в Сєвєродонецьку разом з військовими лікарями і захисниками.

Нагадаємо, раніше За відмову вакцинуватися-штраф: юристи назвали українцям головні ризики

Як повідомляє портал Знай.ua Головлікар Тернопільщини уколовся слідом за Зеленським і Степановим. Не варто забувати, що обов'язок по щепленнях є у певних категорій працівників.

Також Знай.ua писав, що "Побочка" від вакцин і нові області в червоній зоні-Максим Степанов озвучив, чого чекати українцям. Міністр прибув зі звітом до парламенту.